Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@little-julie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

U dient onderstaand formulier mee te sturen bij uw retour pakket

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

 

Little-Julie
SEOS Shop
Westeinderweg 14
1687 PL Wognum

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep/herroepen (*)

 

Besteld op:

 

Ontvangen op:

 

Bestellingsnummer:

 

Naam consument(en): Adres Consument(en):

 

Handtekening van consument(en)

 

Datum: __________________________________

* Doorhalen wat niet van toepassing is.

 

Garantie

Garantievoorwaarden Little-Julie.nl

 1. De garantie van Little-Julie.nl geldt voor producten die gekocht zijn via onze website.
 2. Onze garantie dekt producten die defect zijn in materiaal en/of fabricage en producten die niet werken zoals verwacht.
 3. De garantie is niet van toepassing op schade veroorzaakt door onoordeelkundig gebruik, nalatigheid, verkeerd onderhoud, en/of normale slijtage.
 4. Om gebruik te maken van de garantie, dient u ons een e-mail te sturen met een beschrijving van het probleem en foto’s van het product aan onze klantenservice (info@little-julie.nl). Na ontvangst van uw e-mail zullen wij u verder assisteren en bepalen of het product onder de garantie valt.
 5. Als het product onder de garantie valt, bieden wij u de volgende opties:
 • Gratis reparatie of vervanging van het product.
 • Terugbetaling van het aankoopbedrag.
 1. Als het product niet onder de garantie valt, zullen wij u informeren over de mogelijke reparatie- of vervangingskosten.
 2. Little-Julie.nl staat garant voor de kwaliteit van haar producten en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u toch niet tevreden zijn, neem dan contact op met onze klantenservice via info@little-julie.nl.
 3. Deze garantievoorwaarden zijn van toepassing op producten gekocht na 1 januari 2021 en kunnen op elk moment worden gewijzigd.
 4. De garantievoorwaarden van Little-Julie.nl zijn niet van toepassing op producten die worden verkocht door derden via onze website. Als u producten koopt van derden, dient u contact op te nemen met de verkoper voor informatie over de garantievoorwaarden.